Zamówienia przyjmujemy do 20.12.2022 do godz. 16.00

Dania na ciepło:

Zupa grzybowa z domowym makaronem- 40,00zł/ litr

Zupa rybna z suma- 40,00zł/ litr

Barszcz czerwony- 15,00zł/ litr

Karp po polsku (filet) – przygotowany do usmażenia- 50,00zł/ 0,5kg

Pierogi ruskie 2,50zł/ szt.

Pierogi z kapustą i grzybami 4,00zł/szt

Kulebiak wigilijny z kapustą i grzybami 1szt ( ok. 1,5kg) 45,00zł

Zrazy wołowe w sosie własnym 1szt. /15,00zł

Uszka- 60,00zł 0,5kg

Dania na zimno:

Śledź z konfiturą pomidorową z suszonymi grzybami- 20,00zł/ 200gr

Pieczony łosoś z serkiem mascarpone i ogórkową łuską- 40,00zł/200gr

Pasztet wieprzowy- 14,00zł/ 200gr

Rolada z boczku z czosnkiem- 20,00zł/200gr

Rolada z gęsi z suszoną śliwką- 30,00zł/ 200gr

Pasztet z ciecierzycy z sosem żurawinowym- 14,00zł/200gr

Na słodko:

Muffiny Brownie z dyni z polewą piernikową- 8,00zł/ szt.

Sernik kokosowy z białą czekoladą z makiem- 15,00zł/ 150gr

Odbiór zamówień:

Osobiście w dniu 23.12 w godz. 14.00-16.00 lub 24.12 w godz. 9.00-11.00 w Szczecinie przy ul. Św. Marcina 1-2

DOSTAWA GRATIS w dniu 24.12 w godz. 7:00-12:00 (min. wartość zamówienia: 150zł)

Dostarczamy na terenie Szczecina i okolic, Polic i okolic, Przecławia, Warzymic i Gryfina

Zamów telefonicznie lub mailowo:

+48 796 461 456

biuro@blackbox-catering.pl